Om oss

Välkommen till oss på Katarina Elektriska! Vi är ett komplett och behörigt elföretag med flera års erfarenhet av olika typer av elinstallationer, stora som små och arbetar i hela Storstockholm. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag. Vi har även en butik med försäljning av elartiklar där utbildad personal hjälper dig att hitta rätt produkt.

Katarina Elektriska AB startades år 1980 av anställda i företaget. År 2014 i september förvärvades företaget av Elkompaniet Huddinge AB som ägs av Ulf Wahlström. Ulf har tidigare varit anställd på Katarina El och återgår nu efter 14 år som VD för båda bolagen.

År 2016 i juli så fusionerades bolagen och heter idag bara Katarina Elektriska AB. Katarina El har idag 12st anställda varav 10st är montörer.

 

Vår affärsidé

Vi ser helheten och sätter dina behov som kund i första hand. Även det minsta jobbet är viktigt för oss. Du kan alltid känna dig trygg med att vi levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet, kompetens och bra service. Tack vare vårt nära samarbete med olika grossister kan vi erbjuda leveranser med korta leveransdatum av kvalitativt material. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet genom utbildning, ta del av nyheter samt lyssna och analysera tankar och idéer från företagets medarbetare, kunder och samarbetspartners. Alla våra montörer innehar ECY – Certifikat ( = godkänd elutbildning ). Med oss som installatörer är du garanterad att allt arbete utförs av utbildad och erfaren personal.

 

EiO

Katarina Elektriska AB är medlem i EiO (Elektriska installatörsorganisationen) Du som kund kan alltid känna dig nöjd och trygg med oss som leverantör.

 

Skicka gärna en offerförfrågan till oss och berätta närmare om ditt uppdrag, så återkopplar vi så snart som möjligt.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.